2000 | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | Archief


Nieuws uit 2005

Inhoudsopgave

     

December

   
16 december

-

Marco Gerritse en Rob Groenen tafeltenniskampioenen van Nederland
13 december

-

Ewa verrast in Assen
9 december

-

Huldiging kampioenen
7 december

-

De laatste competitiewedstrijd 1e jeugdteam
     

November

   
27 november

-

Kindertafeltennisfeest bij TTVN
27 november

-

TTVN 1 behaald zijn 6e gelijk spel van de competitie
21 november

-

Knappe puntendeling Jeugd
21 november

-

Kampioenen in de maak
18 november

-

TTVN verliest ruim van OTIO
9 november

-

TTVN schenkt "De Krullevaar" nieuwe batjes
8 november

-

Knappe puntendeling TTVN tegen UTTC 3
8 november

-

Hattrick Alex de Nas helpt TTVN niet tegen Maarssen
2 november

-

Timo en Johnny winnen prijzen op de eerste minimeerkamp
1 november

-

Jeugdteam 1 behaalt zijn 4e gelijkspel met winst voor alle spelers
     

Oktober

   
25 oktober

-

Dure nederlaag TTVN
17 oktober

-

TTVN beperkt schade tegen BUNA
16 oktober

-

TTVN stunt tegen koploper FVT met gelijkspel
10 oktober

-

Gelijkspel voor jeugdteam 1 met een hattrick voor Robin Mars
3 oktober

-

4 punten voor TTVN tegen OTIO
     

September

   
27 september

-

Grote nederlaag voor TTVN tegen UTTC 3
26 september

-

Jeugdteam behaalt gelijkspel in Hulst, hattrick voor Alex
20 september

-

Verslagen van de wedstrijden van het eerste mannenteam
     

Augustus

   
30 augustus

-

Geslaagd tafeltennisweekend bij HTTC
     

Juni

   
25 juni

-

Vera Houtzager SUPERSTAR
12 juni

-

TTVN Jeugd gaat landelijk
11 juni

-

Jeugd sluit wedstrijdseizoen af
11 juni

-

Bart, Floor-Jan en Yorick winnen Laddercompetitie 2004/2005
     

Mei

   
28 mei

-

Bart en Anna prolongeren titels
23 mei

-

Salamanderweide wint op TTVN–Stratentoernooi
9 mei

-

Danny Hendriks Clubkampioen 2005
     

April

   
23 april

-

Familietoernooi – leuk en erg gezellig!
17 april

-

TTVN scoort 3 punten bij OTIO
6 april

-

TTVN speelt gelijk
     

Maart

   
29 maart

-

Fikse nederlaag voor TTVN
11 maart

-

Succes voor TTVN in Maartensdijk
3 maart

-

TTVN blijft op koers
     

Februari

   
25 februari

-

TTVN–jeugd wint clinic op Papendal
24 februari

-

TTVN speelt gelijk
19 februari

-

TTVN verliest in Zeist
13 februari

-

Bart wint in Nijmegen
9 februari

-

Nieuwegein verrast door besluit De Baten
8 februari

-

De Baten verder zonder sporthal
3 februari

-

Paul ongeslagen op Domstadtoernooi
2 februari

-

TTVN lijdt eerste nederlaag
     

Januari

   
30 januari

-

TTVN wint bij Effect
26 januari

-

Geen uitschieters op de 3e Mini-meerkamp
18 januari

-

TTVN begint met een gelijkspel tegen MTTV
16 januari

-

Acht Tafeltennis SUPERSTARS bij TTVN
9 januari

-

Geslaagd Kindertafeltennisfeest bij TTVN


16 december 2005
Marco Gerritse en Rob Groenen tafeltenniskampioenen van Nederland

door Marek Bednarczyk

Medaille gewonnen door Rob en Marco in het dubbelspel

Bij de Nederlandse Kampioenschappen Tafeltennis voor politiemensen op 25 november in Tilburg heeft Marco Gerritse een gouden medaille gewonnen in enkelspel en samen met Rob Groenen zijn ze ook kampioenen geworden in dubbelspel.

Van harte gefeliciteerd!!!

Naar inhoudsopgave


13 december 2005
Ewa verrast in Assen

door Wim Kielen

Afgelopen weekend is het BC-toernooi in Assen gespeeld. Voor TTVN was dit de eerste keer dat er werd deelgenomen aan dit toernooi. Omdat het niveau van onze jeugdspelers het laatste jaar behoorlijk omhoog gegaan is, is het de moeite waard geworden om de lange reis naar het noorden te maken.
Op zaterdag speelde Robin en Alex. In het zware B-toernooi wist Robin derde te worden in zijn poule en een ronde te winnen in het troosttoernooi. Alex kon geen vervolg geven aan zijn goede competitieresultaten. Hij kon niet tot winst komen.

Op zondag ging het beter. Anna bereikte de kwartfinale bij de meisjes junioren na een tweede plaats in haar poule. Een knappe prestatie omdat Anna voor het eerst aan een ranglijst toernooi meedeed.
Bij de jongens junioren hadden we vier spelers. Yorick kwam laat op gang. In de poule wilde het niet helemaal lukken maar daarna kwam hij los. De ene na de andere tegenstander werd in de troostronde verslagen. In de halve finale kon hij echter niet een 2-1 voorsprong omzetten in winst. Zijn tegenstander begon steeds gevarieerder te spelen en hier had hij geen antwoord op. Paul, Peter en Bart wisten de hoofdronde te bereiken met respectievelijk een 2de, 1ste en 1ste plaats in de poules. Helaas wist alleen Bart de tweede ronde te bereiken. Paul en Peter waren absoluut niet kansloos maar wisten hun kansen niet goed te benutten. In de tweede ronde verloor hij van Rene van den Akker waar Peter nog had van gewonnen in de poule.

De mooiste prestatie was van Ewa die net als Anna debuteerde. Iedereen was al aangenaam verrast met een tweede plaats in haar poule. Ze verloor alleen van een meisje van Hoonhorst maar de andere wedstrijden wist zij knap te winnen. Vervolgens won zij haar wedstrijden in de vervolgrondes overtuigend door met 3-0 en twee maal 3-1 te winnen.
In de finale leek zij overtuigend te gaan winnen van de als eerste geplaatste Nikki Eerland van Noad. Helaas werd de spanning te hoog bij een 2-0 en 8-5 voorsprong in de derde game. Nikki gaf niet op en kon steeds goed terugkomen. Ook in de vierde en vijfde game nam Ewa steeds een kleine voorsprong maar kon de games niet meer winnen. Een tweede plaats dus in haar eerste ranglijsttoernooi. Een fantastische prestatie.
Met een tevreden gevoel over de behaalde resultaten duurde de terugreis, van bijna twee uur, eigenlijk best wel kort.

Naar inhoudsopgave


9 december 2005
Huldiging kampioenen

door Marek Bednarczyk

Onder grote belangstelling van ouders, grootouders, familie en vrienden zijn onze jeugdkampioenteams gehuldigd in "De Driehoek". Vier van de negen teams zijn kampioen geworden afgelopen seizoen. Een geweldige prestatie van deze spelers, die daarvoor kort werden toegesproken door Wim Fassotte. Maar het was ook een prestatie van de trainers en zij werden even in het zonnetje gezet door onze jeugd-wedstrijdsecretaris. De spelers kregen een medaille overhandigd en allebei de Wimmen mochten een envelop in ontvangst nemen. Daarna was er voor iedereen een glaasje frisdrank en iets lekkers.
Later op de avond kreeg ook ons (jongste) seniorenteam, dat kampioen is geworden, een traditionele fles wijn. Een glaasje champagne werd geheven om dit kampioenschap te vieren.

Naar inhoudsopgave


7 december 2005
De laatste competitiewedstrijd 1e jeugdteam

door Alex de Nas

De laatste competitiewedstrijd van het jaar moest het 1ste jeugd team naar Rotterdam toe.
Daar moesten ze tegen de nummer 1 uit de poule spelen. Alex de Nas mocht de 1ste wedstrijd spelen. Thuis verloor Alex helaas in 5 games van de sterkste man van de Rotterdammers. Na een sterke 1ste game zag het er goed uit, maar de 2de game ging na de Rotterdammer. De 3de en de 4de game gingen met 2 punten verschil na Alex. De 2de wedstrijd mocht Robin spelen tegen zeer sterke (aanvallende) verdediger. De wedstrijd ging met 3 games naar de Rotterdammers. Bart mocht de 3de wedstrijd spelen tegen een zeer sterke invaller. Bart won in 4 games. Het dubbel ging in 4 games naar de Rotterdammers. De 5de wedstrijd mocht Alex weer spelen, ditmaal tegen de verdediger. Helaas verloor hij ook in 3 games. Bart mocht de 6de spelen tegen de kopman. Die verloor hij met 3-1. De 7de was voor Robin. In de 1ste game ging de invaller er hard tegen aan en won, maar daarna ging Robin er ook vol tegenaan en was de wedstrijd snel over. De laatste wedstrijd van het seizoen was aangekomen voor Bart. Hij begon iets te zwak, maar won de 2de game sterk. Daarna ging de verdediger rustiger spelen en liet Bart de fouten maken. De wedstrijd ging met 3-1 na Rotterdam. De laatste wedstrijd van Alex was tegen de invaller hij won met 3-0.
De laatste wedstrijd van het seizoen was voor Robin. Dit was zeker de spannendste wedstrijd van de dag en misschien wel van het hele seizoen. De 1ste game ging helaas met 11-8 na de Rotterdammer, maar de 2de ging met 11-9 na Robin. De 3de game ging weer naar de Rotterdammer. De 4de ging met volle overtuiging (11-3) naar Robin. De laatste game ging gelijk op, maar helaas trok de Rotterdammer aan het langste eind en won.
Helaas werd het 6-4 voor de Rotterdammers, maar het was toch een zeer geslaagde en gezellige dag. Het jeugd team sluit dit seizoen af met een 4de plek die gedeeld wordt met het team uit Hulst, Reynaert.

Naar inhoudsopgave


27 november 2005
Kindertafeltennisfeest bij TTVN

Voor de meisjes en jongens uit de groepen 5, 6 en 7 van de basisscholen in Nieuwegein Noord en Nieuwegein Centrum organiseert Tafeltennisvereniging “Nieuwegein” (TTVN) op de laatste dag van de kerstvakantie, zaterdag 7 januari 2006, het Kindertafeltennisfeest.

‘s–Morgens om 10.00 uur zijn de kinderen uit de groepen 5 en 6 op dit sportief spel– en wedstrijdfestijn welkom. ’s-Middags vanaf 13.30 uur zijn de kinderen uit groep 7 aan de beurt. Het evenement vindt plaats in het gymnastieklokaal “De Driehoek” aan de Aardbeigaarde. De posters en inschrijfformulieren zijn inmiddels op de scholen afgegeven. De meisjes en jongens, die het leuk vinden om mee te doen, kunnen een inschrijfformulier vragen aan hun juf of meester. Tot 9 december a.s. kunnen zij zich dan via de school opgeven. Vóór het begin van de kerstvakantie wordt het deelnamebewijs op de school gebracht om te worden uitgereikt. Wenst u nog meer informatie, neem dan contact op met Wim Fassotte, telefoon 6039773.

Naar inhoudsopgave


27 november 2005
TTVN 1 behaald zijn 6e gelijk spel van de competitie

door Robin Mars

Nadat we om 1 uur allemaal bij de Driehoek waren, stelden Jordy Gerritse het voor om mee te gaan. Dit vonden we goed en zodoende ging hij ook mee. Jordy bracht op allerlei momenten plezier, wat al duidelijk te merken was in de auto. De sfeer was echter ook goed in de auto doordat Alex lekkere M&M’s en een goede CD bij zich had! Om 14.10 waren we eindelijk in Breda aangekomen.

Na lange discussies tussen de spelers en de coach kwam dan eindelijk de opstelling op papier te staan. Bart begon de eerste wedstrijd. De eerste game werd gemakkelijk gewonnen tegen een invaller. De 2e en 3e game gingen echter verloren. Nadat nipt de 4e game werd gewonnen door Bart, kwam de spanning terug. Helaas verloor Bart de 5e game met 11-9, waardoor hij even zijn beheersing verloor. Helaas was dit een zwaar dieptepunt van de dag, maar we legden ons erbij neer.
De 2e wedstrijd speelde Alex. Hij was een beetje van slag door de gebeurtenis aan het einde van de eerste wedstrijd. Helaas verloor Alex de eerst 2 games met tweemaal 11-9. De 3e game kon die helaas minder tegenstand bieden, waardoor het 11-4 werd. TTVN stond met 2-0 achter.
Robin moest proberen het eerste punt voor TTVN te maken. Hij begon goed en won zodoende de 1e en 2e game. Helaas verloor hij zijn concentratie en verloor daardoor de 3e game. De laatste game werd met 11-6 gewonnen, waardoor het eerste punt voor TTVN een feit was.
Als vast dubbel speelde Alex en Robin. De 1e game werd verloren, maar na een iets betere 2e game werd de stand 1-1 in games. De 3e game ging echter met 11-9 naar de tegenstander, maar door goed doorzettingsvermogen van beide TTVN’ers wonnen ze de 4e game met 11-9. Helaas waren ze de laatste partij helemaal van slag, want die werd met maarliefst 11-2 verloren.
De 5e partij speelde Bart. De 1e game werd eenvoudig gewonnen. Helaas werd de 2e game verloren, maar doordat de tegenstander verslapte won Bart de 3e game. De 4e en 5e game gingen echter naar de tegenstander. TTVN stond met 4-1 achter.
De 6 wedstrijd speelde Robin. Hij won de 1e game, verloor de 2e game en won weer de 3e game nipt met 11-9. De 4e game ging echter na een spannende game met 11-9 naar de tegenstander. In de 5e game stond Robin met 8-6 voor, maar na een paar rot ballen van de tegenstander ging de 5e game met 11-8 naar de tegenstander.
Alex speelde daarna zijn 2e wedstrijd. Alex speelde veel beter als zijn 1e wedstrijd en hierdoor was hij veel beter dan zijn tegenstander. De 1e game werd nog verloren, maar de 2e en 3e game werden met 11-9 en 14-12 nipt gewonnen. Hij toonde dus zeer goed doorzettingsvermogen! De 4e game was zijn zeer jonge tegenstander een beetje aan het huilen, en zo kon Alex gemakkelijk de wedstrijd naar zich toe trekken.
De 8e wedstrijd kwam Robin weer in actie. Nadat hij de eerste 2 games had gewonnen, gebeurde er iets opmerkelijks. De overige spelers van andere teams gingen de vloer dweilen, waardoor Robin totaal van slag was. Hij verloor in zeer korte tijd de 3e en 4e game. Nadat hij in de beslissende 5e game 10-9 voorstond, verspilde hij zijn matchpoint doordat de bal het net raakten. Gelukkig won hij de 5e game en hierdoor werd de stand 5-3.
De 9e partij speelde Bart. De 1e game werd gewonnen, de 2e verloren en de 3e gewonnen. Na een spannende 4e game ging de game helaas naar zijn tegenstander. In de beslissende 5e game kwam Bart met 10-9 achter, maar toch won die met 12-10. Er kwam een enorme schreeuw door de zaal, want Bart was zeer blij.
De laatste wedstrijd speelde Alex. Alex was weer redelijk in zijn normale top niveau. Hij won daarom gemakkelijk zijn partij in 3 games. Zo kwam TTVN dus van een 5-1 achterstand terug naar de eindstand 5-5. Het was dus een leuke wedstrijd die maarliefst van 3 uur tot half 8 duurde.

Op een paar zeer trieste gebeurtenissen na was de dag geslaagd. We gingen daarna nog naar de MC Donalds en we waren om 9 uur weer thuis. En niet te vergeten: Jordy, het was gezellig dat je er bij was!!!!

Naar inhoudsopgave


21 november 2005
Knappe puntendeling Jeugd

door Alex de Nas

Na een zware 9-1 nederlaag in Zoetemeer, moest het 1ste jeugd team thuis goed presteren tegen Taverzo, de nummer 2 van de ranglijst. Alex de Nas begon in een zware 5 setter en haalde zo het eerste punt binnen voor TTVN. De 2de wedstrijd was voor Bart den Blanken, helaas verloor hij in 3 games.

Robin Mars mocht als 3de spelen en verloor ook, maar dat ging in 4 games. In het dubbel mochten Robin en Alex hun kunsten weer vertonen. Het dubbel ging na 3 games was er een overwinning voor TTVN. Bart mocht na het dubbel spelen en begon zeer sterk, maar de tegenstander liet zich niet strikken en won de games daarna. Alex had in het begin van de 6de wedstrijd iets te weinig in te brengen en verloor de 1ste 2 games met 12-10. De games daarna won Alex en zo haalde hij zijn 2de winstpartij. Robin speelde zijn 2de wedstrijd zeer sterk en won ook zeer makkelijk met 3-0. De tegenstander van Bart was in de 8ste wedstrijd egt te sterk en dat werd ook een 3-0 overwinning voor tegenstander. Robin had zijn laatste wedstrijd niet veel geluk en dat hij wel nodig, helaas verloor hij deze wedstrijd in een spannende 4 setter.

Bij een 5-4 achterstand moest Alex zijn laatste wedstrijd spelen. Na een 1-0 achterstand, ging hij er echt hard tegenaan en trok er een gelijk spel uit voor TTVN.

Naar inhoudsopgave


21 november 2005
Kampioenen in de maak

door Wim Kielen

Nu de competitie het einde nadert blijkt dat er nog vijf TTVN teams meespelen om het kampioenschap. Met nog twee wedstrijden te spelen staan vier van de negen juniorenteams bovenaan. Team 2 met Paul, Yorick en Peter staan met 10 punten voor Effect. Het vijfde team met Tim, Alannah en Nancy staan zelfs 13 punten voor op VTV. Dit team met "100%-Jaap", Anton en Erik, kan komende zaterdag thuis kampioen worden als ze minimaal met 6-4 van VTV winnen. Team 7 staat 11 punten voor op nummer 2. Als ze komende week uit bij UTTC met 10-0 winnen zijn ze al kampioen. Zo niet, dan kunnen ze dit de laatste week thuis doen tegen directe concurrent Gispen. Moeilijker zal het worden voor Matthijs, Amber en Bob. Ze staan weliswaar 4 punten voor maar hebben nog een zwaar programma te gaan tegen nummers 2 en 3. Komende week moeten ze uit tegen hun directe concurrent DTV Smash.

Bij de senioren maakt team 7 het heel spannend. Sandra, Marjon, Yvonne en Joost staan gedeeld eerste. Als ze de laatste wedstrijd gelijk spelen tegen Shot zijn ook zij kampioen omdat het onderlinge resultaat dan in het voordeel is van TTVN.

Naar inhoudsopgave


18 november 2005
TTVN verliest ruim van OTIO

door Henny van Horssen

TTVN had de moeilijke opgave om tegen titelkandidaat OTIO te winnen. Henny van Horssen verloor de openingspartij na een spannende 5 van Hennie Pouw. Hans van Dijk was een klasse apart voor Harry Eleveld. De 3e enkelspel van Wim Kielen tegen Fred de Vos was ook in het voordeel van OTIO. Henny van Horssen/Harry Eleveld speelden een goede dubbel tegen Hennie Pouw/ Hans van Dijk. Na 5 games stonden de Nieuwegeiners toch met lege handen. Dat Henny van Horssen en Hans van Dijk elkaar niet liggen qua spel is bekend. De hierdoor wat nerveus spelende Van Dijk won toch na 4 games de 5e partij van de avond. Hennie Pouw vergrootte de voorsprong door van Wim Kielen te winnen. Harry Eleveld zorgde voor het 1e punt van TTVN door met 3-1 van Fred de Vos te winnen. Hans van Dijk won vervolgens met 3-0 van Wim Kielen. Henny van Horssen wist zich 4 games geen raad met Fred de Vos. Gelukkig zakte het niveau van De Vos in 5e game waardoor Henny van Horssen toch het 2e TTVN punt binnenhaalde. Harry Eleveld speelde zeker niet slecht maar was niet vast genoeg om van de slim spelende Hennie Pouw te winnen. TTVN pakte vanavond niet haar laatste strohalm voor handhaving in de 2e klasse.

Naar inhoudsopgave


9 november 2005
TTVN schenkt "De Krullevaar" nieuwe batjes

door Wim Kielen

Sinds enige tijd heeft de basisschool "de Krullevaar" een nieuwe tafeltennistafel op hun schoolplein staan. Helaas ontbraken voldoende batjes en balletjes. De oudercommissie van de school benaderde onze vereniging of wij nog een aantal oude batjes hadden. Deze hadden we niet maar we hebben wel een voorraad nieuwe batjes. Vorige week heeft Wim Kielen samen met Alex de Nas acht setjes batjes en ballen aan de oudercommissie overhandigd. De batjes werden in gebruik genomen tijdens de finale van het onderlinge schooltoernooi. Alex uit groep 8 won deze spannende finale. Als beloning mocht hij een wedstrijd tegen onze eigen Alex spelen. Alex won de wedstrijd met een krappe 8-7.

Naar inhoudsopgave


8 november 2005
Knappe puntendeling TTVN tegen UTTC 3

door Henny van Horssen

Voor het eerst in deze competitie was TTVN compleet. Harry Eleveld was weer hersteld van zijn hielblessure. Henny van Horssen was alleen in de 1e game opgewassen tegen de linkshandige Luuk Hoevenaars (10-12). Harry Eleveld miste in de 1e 2 games wedstrijdritme tegen Johan Mastbroek. Daarna sloeg Harry genadeloos toe en nam tegen revanche voor zijn nederlaag in de vorige wedstrijd in Utrecht. In de 3e partij stond Wim Kielen tegen Guido Jehoel na 3 games met lege handen. In de dubbel leken Harry Eleveld / Wim Kielen met 3 games te verliezen. De 0-2 achterstand inspireerden Harry/Wim tot groots tafeltennis en de wedstrijd eindigde in een verrassende overwinning voor het TTVN duo. Na de pauze kwam de mooiste wedstrijd van de avond. Harry Eleveld nam brutaal een 2-0 voorsprong op Luuk Hoevenaars. De sterkste Utrechter van vanavond toonde karakter en met wat geluk maar met fraai tafeltennis wist Hoevenaars Harry toch op de knieën te krijgen. Henny van Horssen zorgde verrassend voor de gelijkmaker door Guido Jehoel met 3-0 te verslaan. Guido Jehoel had geen antwoord op de topspin aanvallen van Henny. Het kon niet op vanavond. Wim Kielen moest diep gaan tegen Johan Mastbroek. In de zeer spannende 5 gamer liet Mastbroek bij 7-10 drie matchpoints liggen. Met 11-3 in de 5e game pakte Wim de overwinning en TTVN stond op 4-3. UTTC liet toen even haar tanden zien. Guido Jehoel won eenvoudig van een uitgebluste Harry Eleveld. In wellicht zijn beste partij van het seizoen stond Wim Kielen na 5 games toch met lege handen tegen Luuk Hoevenaars. Henny van Horssen scoorde eenvoudig zijn 2e punt tegen Johan Mastbroek en zorgde ervoor dat TTVN een gelijkspel boekte tegen het sterke UTTC.

Naar inhoudsopgave


8 november 2005
Hattrick Alex de Nas helpt TTVN niet tegen Maarssen

door Henny van Horssen

TTVN reisde niet fit naar Maarssen. Wim Kielen en Henny van Horssen speelden ondanks een blessure toch mee. Toch was er een lichtpuntje deze avond en dat was invaller Alex de Nas van het 1e jeugdteam. Henny van Horssen was niet blij om tegen de rasverdediger Ron van den Oosten te beginnen. Toen Henny lekker begon te spelen was de wedstrijd na 4 games voorbij. Wim Kielen was in negatieve zin ook snel klaar met Ben Wertheim. Alex liet tegen Ron van den Oosten zien dat 13 een geluksgetal is (13-11, 11-5 en 13-11). De dubbel Henny van Horssen / Wim Kielen was mede door het blessureleed niet best tegen Ron van den Oosten / Ton van ’t Sant. Henny van Horssen had net als in thuiswedstrijd tegen Ben Wertheim geen schijn van kans. Alex de Nas won sterk in 4 games van Ton van ’t Sant. Wim Kielen won op zijn tandvlees na een hele lange 5 gamer van Ron van den Oosten. Ook Alex de Nas won in een 5 gamer van Ben Wertheim. Alex liet in de 5e game al zijn talenten zien met fantastisch tafeltennis. Het had alleen niet tot een 5e game moeten komen. Henny van Horssen was niet in oude doen vanavond merkte ook Ron van den Oosten. Wim Kielen kon niet van de sterk counterende Ton van 't Sant winnen. De 6-4 eindstand voor Maarssen was een feit.

Naar inhoudsopgave


2 november 2005
Timo en Johnny winnen prijzen op de eerste minimeerkamp

door Wim Fassotte

Onder aanvoering van kopvrouwe en tevens jongste TTVN-ster Ewa Bednarczyk nam TTVN op zondag 30 oktober deel aan de 1e mini meerkamp van dit seizoen. Zij kwam dan ook uit in de hoogste poule en deed het bijzonder goed. Tegen haar VTV-rivale Deborah speelde Ewa een “wereldpartij”, zoals het door een jeugdtrainer langs de kant werd genoemd. De uitslagen spreken wat dan betreft boekdelen: 14-12, 9-11, 11-9, 7-11. In de vijfde game nam Ewa zelfs een 5-0 voorsprong, draaien en toen een paar returns net even mis en met 8-11 werd toch Deborah winnares. Ewa won keurig twee wedstrijden en eindigde uiteindelijk in deze sterke poule met jongens op de vierde plaats.
Fé als oudste van TTVN kwam uit in poule 2. Dat heeft zij geweten ook! Af en toe vergeet Fé, dat zij best weel een harde, goede forehand kan slaan. Zij scoorde zelf te weinig en werd zesde. Shannon speelde in poule 3, won haar eerste en haar laatste partij en werd daarmee vierde. Amy en Johnny werden ingedeeld in poule 4. Johnny won de eerste set van Amy, verloor als nieuwkomer maar één partijtje en veroverde zo waar met vier goede overwinningen onder aanmoediging van zijn ouders de 2e prijs. Amy won daarna soms met knappe forehand slagen nog twee sets en werd ook een goed vierde in deze poule. In poule 5 liet Timo zien, dat hij van goede tafeltennishuize afkomstig is. Hij werd wel in het nauw gebracht door een goede speler van de thuisclub HTTC, maar bleef ongeslagen en nam zo fraai de 1e prijs mee naar huis.

Naar inhoudsopgave


1 november 2005
Jeugdteam 1 behaalt zijn 4e gelijkspel met winst voor alle spelers

door Robin Mars

We gingen rond half 1 op weg naar Arnemuiden. De sfeer in de auto was weer geweldig, waarbij er weer veel gelachen werd. Na een snelle rit kwamen we rond 2 uur aan in Arnemuiden. Na een uurtje ingespeeld te hebben begon de wedstrijd. Alex startte de wedstrijd. Na een redelijk gelijk opgaande 1e game was Alex net zijn tegenstander te slim af. Alex kreeg grip op het spel van zijn tegenstander, en hierdoor won hij game 2 met 11-8 en game 3 met 11-3. Het 1e punt was binnen. De 2e wedstrijd werd door Robin gespeeld. De 1e game ging goed en die won hij ook met 11-6. In de 2e game was Robin wat minder geconcentreerd, en hij verloor de game daarom ook. De 3e en 4e game verloor hij ook, waardoor de stand op 1-1 kwam. Bart kwam de 3e wedstrijd in actie. De 1e game was zeer spannend, alleen helaas werd deze met 12-10 verloren. De 2e game won Bart nipt, waardoor het spannend werd. De 3e en 4e game gingen echter naar de tegenstander, waardoor het 3-1 werd. De stand stond inmiddels op 2-1 voor Arnemuiden. De dubbel werd gespeeld door het goede dubbel Robin / Alex. De 1e game ging zeer goed, want de game werd met 11-5 gewonnen. De 2e game werd nipt verloren, maar de 3e game werd met 11-9 gewonnen. In de 4e game maakte Robin en Alex het verschil, waardoor de dubbel gewonnen werd. Na de pauze speelde Alex meteen, en dit was een zeer mooie partij. De 1e game ging helaas met 11-3 naar de tegenstander, maar de 2e en 3e game werden door Alex gewonnen. Na een met 11-6 verloren 4e game kwam er een spannende 5e game. Alex stond met 5-0 achter, maar kwam zeer goed terug. Helaas werd de game toch nog met 11-8 verloren, waardoor de tussenstand 3-2 was. De 6e partij speelde Bart. De 1e game was Bart nog kansloos, maar de 2e game ging het veel beter. Hij won de 2e game, en ging in de 3e game door en won deze ook met zeer goed spel. De 4e game werd met 11-9 gewonnen, waardoor Bart ook zijn partij had gewonnen. De 7e partij speelde Robin weer. De 1e en 2e game werden nipt verloren, waardoor Robin flink aan de bak moest. De 3e game werd netjes gewonnen, maar in de 4e game was de tegenstander toch iets beter. De stand werd daardoor 4-3 voor Arnemuiden. Bart speelde de 8e wedstrijd. De 1e game speelde Bart goed, en zodoende werd de game met 11-9 binnen gesleept. De 2e en 3e game werd echter door Bart verloren. In de 4e game speelde de tegenstander weer beter, waardoor Bart zijn laatste partij verloor. De 9e wedstrijd speelde Alex. De 1e game won Alex ruim, maar in de 2e game ging het moeizamer. Na een spanende game werd het 17-15. In de 3e game ging het weer gelijk op, maar Alex trok weer tot het laatste eind, 11-9. De stand werd dus 5-4 voor Arnemuiden. De laatste wedstrijd speelde Robin. De 1e game werd door Robin gewonnen, maar de 2e game ging echter verloren. De 3e game werd netjes met 11-8 gewonnen. De 4e game was het zeer spannend. Robin kreeg 3 match points, maar kon ze niet verzilveren. Uiteindelijk wist die toch met 16-14 te winnen, waardoor de eindstand 5-5 werd. Het was dus een goed resultaat voor het jeugdteam. We waren rond kwart voor 7 klaar. Na een lange reis waren we nog lekker naar de McDonald's geweest. Om 9 uur was de tafeltennisdag echt ten einde….

Naar inhoudsopgave


25 oktober 2005
Dure nederlaag TTVN

door Henny van Horssen

Deze avond moest er gewonnen worden van plaatsgenoot VTV 8 om de achterstand van 3 punten in te lopen. Door de 7-3 nederlaag moet TTVN vrezen voor degradatie. Henny van Horssen had de pech dat Martijn de Nas een fantastische partij speelde. De van een schouderblessure herstelde Wim Kielen won alleen de 1e game tegen Harry Kosterman. Invaller Danny Hendriks speelde slim tegen Albert Haagsman en won vrij eenvoudig met 3-0. Gelegenheidsduo Henny van Horssen/ Wim Kielen wonnen met tactisch slim spel de dubbel. Wim Kielen was kansloos tegen Martijn de Nas. Henny van Horssen liet in 4e game een 11-10 voorsprong liggen en verloor van de met lef spelende Albert Haagsman. Danny Hendriks pakte zijn 2e overwinning door Harry Kosterman met 3-1 te verslaan. Het was tevens het laatste punt voor TTVN. Wim, Danny en Henny verloren allen in 4 games van hun tegenstander uit Nieuwegein-Zuid. VTV speelde vanavond een te goede wedstrijd. TTVN zal de komende 4 wedstrijden flink moeten scoren om degradatie te voorkomen.

Naar inhoudsopgave


17 oktober 2005
TTVN beperkt schade tegen BUNA

door Henny van Horssen

Voor de 5e achtereenvolgende wedstrijd speelde TTVN met een invaller. Deze avond speelde TTVN zelfs met twee invallers. Remco Verweij en Daam Hoogendijk zijn echter gerijpte talenten en dus goed genoeg om voor het 1e team uit te komen. De wedstrijd tegen het uit de 1e klasse gedegradeerde BUNA was een mooie gelegenheid voor deze jongens om ervaring op te doen.
Daam Hoogendijk kwam in zijn 1e partij in elke game 2 punten tekort tegen Steven van Kooten. Henny van Horssen gebruikte zijn ervaring om de jonge Tobias Bakker in 3 games te verslaan. Remco Verwey was in 4 games niet opgewassen tegen Sebastiaan Bakker. In de dubbel hadden gelegenheidsduo Henny van Horssen/ Daam Hoogendijk geen schijn van kans tegen het goed ingespeelde koppel Steven van Kooten/Tobias Bakker. Na de pauze wist Daam Hoogendijk een 0-2 achterstand knap om te zetten in een 3-2 overwinning tegen Tobias Bakker. Steven van Kooten zette BUNA op 4-2 door qua uitslag eenvoudig Remco Verwey te winnen. Henny van Horssen won verrassend eenvoudig met 3-0 van Sebastiaan Bakker.
Remco Verwey zette 4-4 op het scorebord door met fraai spel Tobias Bakker te verslaan. BUNA wist uiteindelijk toch met 6-4 van TTVN te winnen omdat zowel Sebastiaan Bakker als Steven van Kooten met 3-1 wisten te winnen van Daam Hoogendijk resp. Henny van Horssen. Al met al toch een redelijk resultaat voor TTVN waar vooraf niet op gerekend werd.
Halverwege de competitie neemt TTVN de vijfde plaats in beslag. Samen met plaatsgenoot zal er volgende week gestreden worden om de veilige 4e plaats.

Naar inhoudsopgave


16 oktober 2005
TTVN stunt tegen koploper FVT met gelijkspel

door Bart den Blanken

In een sfeervolle Driehoek heeft het eerste jeugdteam van TTVN koploper FVT op 5-5 weten te houden. Vooraf werd rekening gehouden met een grote nederlaag ondanks dat trainer Harry Eleveld tegen de tegenstanders zei dat het een gelijkspel zou worden. Alex opende de wedstrijd tegen een speler met noppen. Alex verloor de eerste game nog wel maar daarna walste Alex over zijn tegenstander heen. Vervolgens speelde Robin een goeie partij maar verloor deze jammer genoeg met 3-2. Bart speelde de derde wedstrijd en won deze betrekkelijk eenvoudig met 3-0. De dubbel werd gespeeld door het duo Alex en Robin. Ze bewezen hun uitverkiezing voor de dubbel en wonnen deze met 3-1. Een stunt zat eraan te komen. Na korte pauze hervatte Robin de wedstrijd weer, hij moest tegen de noppenspeler van de Rotterdammers. In een gelijk opgaande partij trok Robin aan het kortste eind. Alex speelde de volgende partij en liet zijn tegenstander alle hoeken van de tafel zien en won heel gemakkelijk met 3-0. Vervolgens speelde Bart de 7de partij, deze verloor hij ondanks een sterke 2de game met 3-1. De tussenstand was 4-3 voor TTVN. Robin mocht proberen het gelijkspel veilig te stellen, ondanks verlies in de 1ste game speelde Robin een goede partij en won deze partij met 3-1. Vervolgens kwam Bart niet in zijn spel tegen de noppenspeler en verloor die partij met 3-0. Alex mocht proberen er een nog groter feest van te maken in de laatste partij maar dit lukte helaas niet. Alex verloor na een goede partij met 3-2 van de sterkste speler aan FVT-zijde. Door dit gelijkspel bezet het eerste jeugdteam nu de 5de plaats in de competitie.

Naar inhoudsopgave


10 oktober 2005
Gelijkspel voor jeugdteam 1 met een hattrick voor Robin Mars

door Robin Mars

Nadat we een half uur later begonnen waren als gepland, konden we rond half 2 beginnen. We gingen er met volle moed tegenaan, want beide teams hadden nog maar 8 punten. Deze wedstrijd was dus beslissend, want de verliezer zou na afloop op de laatste plaats staan.

De 1e wedstrijd speelde Alex. Alex was de eerste 2 games nog niet zuiver, maar de 3e en 4e game won die netjes. De laatste game was spannend, en deze won Alex met 12-10. Een zeer goede wedstrijd van Alex. De 2e wedstrijd speelde Bart. Helaas kon Bart geen grip krijgen op het spel van zijn tegenstander, waardoor Bart zijn 1e partij met 3-0 verloor. De 3e wedstrijd speelde Robin. De 1e game kon die het spel van zijn tegenstander nog niet onder controle krijgen. De 2e,3e en 4e game gingen echter naar Robin, zodat de 2-1 voor TTVN een feit was. In de 4e wedstrijd speelde Alex en Bart de dubbel. De 1e game werd kansloos verloren, maar daarna ging het beter. De 2e game werd nipt gewonnen, maar uiteindelijk werd de 3e en 4e game toch verloren. De stand werd gelijk: 2-2. Na de pauze kwam Bart weer in actie. Bart verloor de 1e game maar nipt met 11-9. De volgende 2 games werden echter verloren, waardoor Bart ook zijn 2e partij verloor. Alex kwam de 6e wedstrijd in actie. Het was een prachtige partij, waar het 1-1 in games stond. Alex won de 3e game, maar verloor echter de 4e game. In de 5e game stond zijn tegenstander met 10-3 voor, maar Alex kwam knap tot 10-9 terug. Uiteindelijk verloor Alex toch nog met 11-9, en stond het 2-4 voor de tegenstanders. Robin speelde de 7e partij. De 1e game ging gelijk op, maar Robin won de game toch nog met 13-11. De 2e game werd gemakkelijk gewonnen, maar de 3e game was weer spannend. Robin stond 10-8 achter, maar hij won toch met 12-10. De 8e partij speelde Bart zijn laatste partij. De 1e game was Bart nog niet goed op dreef, en hij verloor de game met 11-8. In de 2e en 3e game verloor Bart helaas nipt, waardoor hij ook zijn 3e partij verloor. De stand was inmiddels 3-5. De 9e partij was Robin weer aan de beurt. Ook deze partij was Robin goed op dreef. De 1e en 2e game werden gemakkelijk gewonnen. De 3e game was de tegenstander helemaal van slag, waardoor Robin ook zijn 3e partij won. De stand was nu 4-5, en Robin had de hattrick te pakken! De laatste partij werd gespeeld door Alex. Alex was ook goed op dreef, en hij pakte de 1e en 2e game gemakkelijk. De 3e game was moeizaam, maar hij won de game wel.Zo kwam de eindstand van 5-5 op het scorebord. We waren om 5 uur klaar met spelen.
Na het opruimen van de tafels en hekken hadden we nog lekker gevoetbald, en zo was de dag ten einde.

Naar inhoudsopgave


3 oktober 2005
4 punten voor TTVN tegen OTIO

Vorige seizoen stuntte TTVN met een 5-5 gelijkspel tegen OTIO. Deze avond lukte dat net niet.
Henny van Horssen zette TTVN op voorsprong door David Levoye met 3-1 te verslaan. Harry Eleveld verloor, in tegenstelling tot vorig jaar, deze keer kansloos van Hans van Dijk. Invaller Remco Verweij was te laat warm tegen veteraan Hennie Pouw. In de dubbel gaven Harry Eleveld/ Hennie Pouw prima tegenspel maar kwamen tegen het zeer ervaren duo uit Bunnik tekort. Het werd dus tijd om de mouwen op stropen. Harry Eleveld won eenvoudig van David Levoye. De stunt van vanavond was de 3-0 overwinning van Henny van Horssen tegen Hennie Pouw. (Hennie Pouw won vorig seizoen al zijn 30 partijen) Hans van Dijk zette OTIO weer op voorsprong door Remco Verweij te verslaan. Hennie Pouw bouwde de voorsprong verder uit door in 5 games van Harry Eleveld te winnen. Remco Verweij was met 3-0 veel te sterk voor David Levoye. Hans van Dijk bepaalde de eindstand op 4-6 door Henny van Horssen te verslaan.

Naar inhoudsopgave


Harry Eleveld in de NTTB Nieuwsbrief, september 2005 (pdf-bestand, 220 KB)


27 september 2005
Grote nederlaag voor TTVN tegen UTTC 3

Tegen de nummer 2 van vorig jaar UTTC 3 zou TTVN een zware dobber krijgen. Het ontbreken van de langdurig geblesseerde Wim Kielen bood jeugdspeler Alex de Nas de kans om zich te bewijzen in het 1e team van de vereniging.
Henny van Horssen speelde zeker niet slecht tegen Guido Jehoel maar de 14-16 in de 2e game betekende de nekslag 0-1. Harry Eleveld verspeelde in de 2e partij tegen Johan Mastbroek een 10-6 versprong. Deze klap kwam Harry niet te boven, 0-2. Vervolgens maakte Alex de Nas zijn debuut in de hoofdmacht. In een verdienstelijk 5 gamer kwam Alex met 11-9 net iets te kort tegen de slimme Mark Londo. In de dubbel waren Henny van Horssen/Harry Eleveld kansloos tegen Jehoel/ Londo. Na de pauze scoorde Henny van Horssen de eerste punt voor TTVN door Johan Mastbroek met 3-0 te verslaan. Alex de Nas wist in de volgende wedstrijd knap een 2-0 achterstand tot 2-2 om te buigen met zeer goed tafeltennis. De vijfde game was toch nog net voor Guido Jehoel. Harry Eleveld pakte hierna alleen de 1e game tegen Mark Londo. Na twee keer met 3-2 verloren te hebben liet Alex de Nas zich vanavond niet verrassen tegen Johan Mastbroek. Met de 3-0 pakte Alex het tweede en tevens het laatste punt voor TTVN. Henny van Horssen en Harry Eleveld verloren de laatste twee partijen.

Naar inhoudsopgave


26 september 2005
Jeugdteam behaalt gelijkspel in Hulst, hattrick voor Alex

door Alex de Nas

Op zaterdagochtend, kwart over negen moesten we verzamelen voor een hele lange reis.
Na een lange, maar erg gezellige reis kwamen we om kwart over elf aan in Hulst. Toen we klaar waren met inspelen, begonnen we met de wedstrijd.
Alex begon de 1ste wedstrijd nog een beetje nerveus en verloor de eerste game. In de 2de en 3de game ging het beter en die won hij ook. De 4de game begon hij ook goed, maar zwakte af op het einde, maar wist toch nog te winnen na een 10-8 achterstand.
De 2de wedstrijd mocht Bart zijn kunsten vertonen. Helaas verloor hij de 1ste game kansloos, maar de rollen werden gekeerd in de daarop volgende games. Bart won daarna de rest van de games met overtuiging. Hij was erg blij met zijn 1ste winst partij in landelijk B.
In de 3de wedstrijd kwam Robin aan de pas. Hij begon zijn wedstrijd erg sterk en won die met 11-8. In de 2de en 3de game ging de tegenstander een stuk sterker spelen en zo draaide de wedstrijd. In de 4de game kwam Robin nog sterk terug, maar in de 5de game moest Robin toch zijn meerdere erkennen.
Bart en Alex gingen dubbelen en begonnen zeer sterk. Ze kamen met 2-0 voor, maar toen hield het een beetje op. De tegenstanders kwamen met een andere tactiek en toen was het een beetje over en uit. Ze verloren het dubbel en het werd dus 2-2.

Na de korte pauze ging Alex zijn 2de wedstrijd spelen. Weer kwam hij achter met 1-0 en weer kwam hij terug. Bij een 2-1 voorsprong zakte hij een beetje in en dus werd het 2-2. In de 5de game ging Alex er weer vol tegen aan en won zijn 2de wedstrijd van de dag.
Robin begon zijn 2de wedstrijd erg sterk, maar de zijn tegenstander ook. Robin kwam met 1-0 achter te staan. In de 2de game ging Robin er voor en won de 2de game. De 3de en 4de game gingen met een beetje geluk naar de tegenstander.
Bart begon vol vertrouwen aan zijn 2de match, maar zijn tegenstander ook. Dat was wel te merken, want het ging gelijk op en er waren mooie slagenwisselingen bij. In de 1ste games gingen de meeste rally’s naar de tegenstander. De 2de game ging net als bij de Bart zijn 1ste wedstrijd na Bart. Bart verloor net de 3de game en stond in de 4de game met 9-5 achter, maar kwam zeer sterk terug en won de 4de game. In de 5de game stond Bart steeds voor, maar verloor.
Robin begon zijn laatste partij weer sterk, net als zijn 2de wedstrijd, maar had nu een extra motivatie en dat was dat hij niet op 0 overwinningen mocht blijven steken. Hij won de 1ste game met overtuiging. De 2de en 3de game waren zwaarder, maar die won Robin toch.
De laatste wedstrijd van Alex begon net als zijn 1ste twee partijen; 1-0 achter staan en dan naar een 2-1 voorsprong. In de 4de game begon Alex een beetje ongeconcentreerd en verloor die maar net. In de 5de game serveerde Alex erg sterk op de heup van de tegenstander en voltooide daarmee zijn hattrick vandaag.
De laatste partij was voor Bart en die begon net als zijn 2de wedstrijd weer erg sterk. De 1ste game ging daarom naar Bart, maar toen kwam er een verandering en de tegenstander begon de 2de en 3de game zeer sterk en won die ook. In de 4de game was het nog wel erg spannend, maar het werd helaas 14-12 voor de tegenstander.

Naar inhoudsopgave


20 september 2005
Verslagen van de wedstrijden van het eerste mannenteam

TTVN verspeelt voorsprong
(1e speelronde)

Na een 4-2 voorsprong, verloor TTVN van plaatsgenoot VTV 8. Henny van Horssen opende de score door goed te anticiperen op het aanvallende spel van Martijn de Nas (inderdaad de broer van..). De aan zijn schouder geblesseerde Wim Kielen verloor de tweede partij van Harry Kosterman. Invaller Daam Hoogendijk won na een spannende partij knap van Albert Haagsman. Gelegenheidsduo Daam/Henny zette TTVN op 1-3. Na de pauze had Henny van Horssen geen vat op het sterke contraspel van Harry Kosterman. Daam Hoogendijk zette TTVN op 2-4 door van Martijn de Nas te winnen. Deze overwinning van Daam zou de laatste zijn voor TTVN deze avond. Wim Kielen was te geblesseerd om zijn twee resterende partijen te winnen. Daam Hoogendijk’s spinballen waren een te makkelijke prooi voor Harry Kosterman. Albert Haagsman zette met sterk aanvallend spel tegen Henny van Horssen de 6-4 eindstand op het scorebord. Een teleurstellend resultaat voor TTVN omdat zij samen met Maarssen om twee degradatieplaatsen gaan spelen.

Uitblinker Daam Hoogendijk bij eerste overwinning TTVN 1
(2e speelronde)

Na de nederlaag van vorige week diende er vanavond gewonnen te worden. Tegen de promotieclub uit Maarssen begon TTVN niet goed. Henny van Horssen had nog niet genoeg vastigheid om van de sterke counterende Ton van 't Sant te winnen. Vervolgens liet Harry Eleveld zich verrassen door Ron van den Oosten. Donkere wolken pakten boven de sporthal samen toen Daam Hoogendijk tegen Ben Wertheim 0-2 achter kwam. Daam toonde karakter door met 11-9 in de vijfde game de partij te winnen. Harry/Henny wonnen na een spannende 5 gamer de dubbel. Harry Eleveld zette TTVN voor het eerst op voorsprong door eenvoudig van Ton van ’t Sant te verslaan. Henny van Horssen stond na 5 games met lege handen tegen Ben Wertheim. Daam Hoogendijk zette de TTVN weer op voorsprong door Ron van den Oosten te verslaan. Harry Eleveld won eenvoudig van Ben Wertheim. Uitblinker van de avond Daam Hoogendijk toonde weer karakter door met 11-9 in de vijfde game zijn partij te winnen van Ton van ’t Sant. Henny van Horssen bepaalde de eindstand op 7-3 door in 3 games te winnen van Ron van den Oosten.

Naar inhoudsopgave


30 augustus 2005
Geslaagd tafeltennisweekend bij HTTC

De TTVN-Jeugd heeft afgelopen weekend 2˝ dag in Houten gewoond. Samen met de jeugd van HTTC is er zeer intensief getraind. Doordat er een aantal nieuwe spelers van andere verenigingen zijn bijgekomen was het niveau aanzienlijk hoger dan afgelopen jaren. Voor TTVN waren Alex de N, Robin, Bart, Paul, Yorick, Peter, Jordy, Matthijs en Amber mee.
Vrijdagavond stonden er twee uurtjes trainen gepland. Na een korte warming-up werden de trainingen door de HTTC trainers Theo en Gert verzorgd. De trainingen bestonden voornamelijk uit vastheidsoefeningen.

Op zaterdag was het vroeg verzamelen bij de zaal want Wim had besloten dat de spelers op de fiets naar Houten moesten. Voor de bagage was John Marijn met zijn bus ingehuurd dus geen probleem, ware het niet dat sommige moeite hebben met rechtuit fietsen. In ieder geval kwam iedereen op tijd aan voor de eerste training. De zaterdag werd ingevuld met 4 tafeltennistrainingen, een conditietraining en een toernooitje. Een vol programma dus. Martin Lindenaar was ingehuurd om enkele trainingen te verzorgen en werd geassisteerd door Theo en Wim.

Zaterdagavond waren de spelers vrij. Er werd gekaart, geschaakt, gevoetbald, gediscuzeurd en geouwehoerd. De jongsten gingen buiten op tennisballenjacht. Houten is zeker zo’n 30 ballen armer want er is grondig gezocht rond het tenniscomplex dat naast de speelzaal ligt.
Rond middernacht lag het hoogtepunt voor iedere kampbegeleider: naar bed. Gelukkig was er één heldere geest (Bas) die een pomp bij zich had zodat niet alle bedden met de mond opgeblazen hoefden te worden. Gelukkig was iedereen redelijk moe zodat iedereen toch nog een flink aantal uren heeft geslapen.

Op zondagmorgen lag het tweede hoogtepunt: Iedereen moet uit bed. Dat valt niet mee als je niet veel hebt geslapen. Na een ochtendwandeling waarbij Remco en Jordy op 100 meter van de zaal alsnog wisten te verdwalen, kon er worden ontbeten. Dit houdt dus in zoveel mogelijk tosties eten.
Er stonden wederom vier trainingen op het programma en een shuttlerun om de conditie te testen. De trainingen werden verzorgd door Marianne Wagenmakers. Zelfs de kleinste technische onvolkomenheden konden niet aan haar aandacht ontsnappen.
Een aantal jongere spelers waren ’s-ochtends eigenlijk te moe om nog goed te kunnen trainen. Tegen de middag waren ze weer hersteld zodat ze er weer vol tegen aan gingen.
De als afsluiting geplande koningstafel kon niet doorgaan doordat de trainingen wat uitliepen en een aantal spelers door hun hoeven aan het zakken waren.
Rond vijven zat iedereen weer op de fiets richting Nieuwegein. Leo van Dorp had ondertussen de bagage opgehaald en bij de Driehoek afgeleverd.

We willen de TTVN-ouders bedanken die voor het vervoer hebben gezorgd en vooral de HTTC-ouders die het hele weekend voor de catering hebben verzorgd. Jan de Roos bedankt voor de organisatie, Remco en Daam voor de begeleiding. Marianne, Martin, Theo, Gert en Wim bedankt voor de trainingen.

Naar inhoudsopgave


25 juni 2005
Vera Houtzager SUPERSTAR

Alweer traditioneel organiseerde de jeugdleiding van tafeltennisvereniging “Nieuwegein” aan het einde van het seizoen de examens voor de "Superstar"-vaardigheidsdiploma’ s. Vijf kinderen waren zo ver gevorderd, dat zij voor deze examens mochten opgaan. Vanwege een operatie moest Amy Mahulete verstek laten gaan. Speciaal voor ouders en andere belangstellenden was er koffie en mede omdat de groep niet zo groot was, was de spanning bij de overige vier jeugdige kandidaten groot. Er moest examen worden afgelegd voor twee praktijktoetsen met combinatieoefeningen als voorbereiding op een tactische speelwijze in de wedstrijdsport en voor theorie. Ster 3 werd behaald door Fé van Dongen, Shannon de Roos en Henno Frericks. Met de eervolle vermelding, dat zij een technisch goede forehandaanval had laten zien, behaalde Ver Houtzager haar 4e en laatste Ster en mocht zich dus SUPERSTAR–tafeltennis noemen. Onder applaus van de aanwezigen mochten de blijde drie meiden en Henno hun diploma’ s in ontvangst nemen en kregen zij naast een prijsje vanwege het warme weer ook een ijsje toe.

Naar inhoudsopgave


12 juni 2005
TTVN Jeugd gaat landelijk

Voor het eerst sinds vele jaren gaat er weer een TTVN team landelijk spelen. Volgens overlevering was het laatste team dat landelijk speelde een team met onze voorzitter Harry Eleveld. Heel erg lang geleden dus.
Het nieuwe team zal bestaan uit Bart den Blanken die na een half jaar weer terugkomt van HTTC, Alex de Nas die landelijk B heeft gespeeld bij VTV en Robin Mars die vroeger al eens lid bij ons is geweest en de laatste jaren landelijk B heeft gespeeld bij VTV. De jeugdcommissie hoopt met dit team de rest van de jeugd een stimulans te geven om zich verder te ontwikkelen.

Amber uitgenodigd voor afdelingsteam

Op 2 en 3 juli worden in het NOC/NSF centrum Papendal de Jeugdcup gespeeld. Dit is een tweedaagse wedstrijd waarin de beste spelers van alle afdelingen tegen elkaar uitkomen. Amber zal voor de afdeling Midden uitkomen in de meisjes puppillen-klasse. Zodra er meer bekend is zal dat op deze site worden gemeld.

Naar inhoudsopgave


11 juni 2005
Jeugd sluit wedstrijdseizoen af

Vandaag heeft de TTVN-jeugd het wedstrijdseizoen afgesloten op de bowlingbaan van Nieuwegein. Na de finale van de beker vertrokken de TTVN-ers in een lange fietscolonne richting de bowlingbaan waar onze spelers werden voorzien van de modieuze schoenen. Omdat de opkomst groter was dan verwacht moest er nog snel een extra baan bijgehuurd worden.
Tijdens het bowlen bleek dat onze spelers zeer creatief zijn in het ontwikkelen van nieuwe bowlingtechnieken. De dames van het Nederlands nationaal bowlingteam, dat naast ons speelde, keken af en toe jaloers toe.
Na een uur ballen kon de score worden opgemaakt. Opvallend is de hoge score van Amy. Vijf "‘spares" en één "strike" waren echter net onvoldoende om Mick te verslaan. Na afloop werden de spelers nog getrakteerd op patat en ijs zodat iedereen met gevulde maag en tevreden gevoel naar huis kon.

Naam

Pnt/Rnd Gemiddeld

Naam

Pnt/Rnd Gemiddeld

Mick

244/19 12,8

109/15 7,3

Amy

187/15 12,5

Anton

110/15 7.3

Marek

161/15 10,7

Bob

116/16 7,3

Floor Jan

212/20 10,6

Alex

111/16 6,9

Yorick

163/16 10,2

Matthijs

110/17 6,5

Tim

183/19 9,6

Anna

101/16 6,3

Daam

149/17 8,8

Ewa

95/15 6,3

Peter

137/16 8,6

Jordy

98/16 6,1

Henno

129/15 8,6

Nancy

122/20 6,1

Amber

131/16 8,2

Roy

92/16 5,8

Jeremy

119/15 7,9

Jaap

65/16 4,1

Paul

149/20 7,4      

 

Naar inhoudsopgave


11 juni 2005
Bart, Floor-Jan en Yorick winnen Laddercompetitie 2004/2005

Na een ongekend spannende eindstrijd tijdens de laatste ronde van de beker 2004/2005 trok de rook op en wat bleek: drie spelers op de eerste plaats.
Bij deze ronde speelden precies 20 spelers mee waardoor iedereen precies 4 rondes kon spelen. Terwijl aan de onderkant van de ladder Ewa, Jeremy en Amy hun eerste punten binnensleepten begon Yorick de dag met een kleine voorsprong op Floor-Jan. Na 3 rondes had Yorick nog steeds 2,5 punt voorsprong op Bart en 2 op Floor-Jan. Helaas had hij de pech dat hij de laatste partij tegen Bart moest. Yorick pakte een halve punt tegen Bart zodat zij gelijk eindigden. Floor-Jan liet echter een heel punt liggen tegen Mick waardoor iedereen op 36 eindigden. Omdat er niet gerekend was op drie eerste prijzen is er nog een hele korte meerkamp gespeeld om de prijzen toch te verbeteren. Hierdoor ging Bart met goud, Floor-Jan met zilver en Yorick met brons naar huis.
De prijs voor de beste pupil werd toevallig ook in de laatste ronde beslist. Jordy moest 3,5 punt goedmaken op Matthijs. Dit kon omdat Matthijs een trede hoger stond dan Jordy. In een zeer spannende strijd wist Jordy de maximale score van 4 punten te verdienen. Matthijs wist echter tot 2 maal toe boven de 8 te eindigen en verdiende daarmee 1 punt waardoor hij Jordy dus een half punt voorbleef. Matthijs won dus de medaille voor de beste pupil.
Bij de meisjes had Anna geen echte concurrentie en werd dus met 7 punten voorsprong op Amber het best meisje.

De eindstand Laddercompetite 2004/2005

Naar inhoudsopgave


28 mei 2005
Bart en Anna prolongeren titels

Zaterdag, 28 mei zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld. Aan het toernooi in de Driehoek deden 24 van onze jeugdspelers mee. De Wimmen hadden de spelers in vijf categorieën ingedeeld zodat iedereen een reële kans had op een prijs.
De meisjes B en Jongens C groep speelden in twee poultjes waar de beste jongens en meisjes kruisfinales speelden. Bij de meisjes kwamen Hanneke, Ewa, Amy en Marloes als besten uit de poules. Amy kon Hanneke redelijk tegenstand bieden in de halve finale maar kon het toch niet bolwerken. Ewa won redelijk eenvoudig van Marloes. In de finale kwam Ewa jammer genoeg kracht te kort om het Hanneke moeilijk te maken.
Bij de C-Jongens waren slecht 4 deelnemers. Daarom werden hier na de poules direct een finale gespeeld. Henno en Anton maakten er een spannende pot van waarbij Anton pas in de 4de game te overhand kreeg en de wedstrijd kon beslissen.
Bij de jongens B werd er een vijfkamp gespeeld. De deelnemers waren allemaal aan elkaar gewaagd. Op één na werden alle wedstrijden in vijf of vier games gespeeld. Uiteindelijk werd Tim eerste voor Nancy maar omdat Nancy bij de meisjes de finale mocht spelen werd de tweede prijs onder de andere deelnemers verdeeld. Jaap, Amber en Matthijs hadden alledrie één wedstrijd gewonnen. Na enig optellen en aftrekken bleek Matthijs de meeste in het onderlinge resultaat omdat hij de enige drie-gamer had gewonnen. Daarom mocht hij de tweede prijs meenemen.
Voor het clubkampioenschap van de meisjes werd de finale gespeeld tussen Nancy en Anna. Deze wedstrijd werd redelijk eenvoudig door Anna gewonnen met 11-5, 12-10 en 11-4.
Het kampioenschap bij de jongens A werd uitgevochten in twee poules van vijf. In de eerste poule werd Bart na zeer zwaar bevochten wedstrijden tegen Yorick, Jordy en Alex eerste in zijn poule. Yorick werd tweede. Ook hij had het zeer zwaar tegen Jordy en wist pas in de vijfde game met 14-12 te winnen. In de andere poule werd Paul eerste voor Peter. Paul had alleen een probleem met Floor-Jan terwijl Peter zijn wedstrijden vrij eenvoudig won. In de halve finales won Yorick van Paul en Bart van Peter. In de finale wist Yorick de eerste twee games zeer goed tegenstand te bieden. De tweede game werd pas na 18-20 gewonnen gegeven worden. De derde game ging Bart ontspannen spelen en liep hij over Yorick heen.

Na afloop werd er op ijs getrakteerd door de moeder van Amy en had Wim na enkele zwarte tosti's eindelijk de werking van het tosti-ijzer door.

Zie ook: overzicht clubkampioenen

Naar inhoudsopgave


23 mei 2005
Salamanderweide wint op TTVN–Stratentoernooi

In sportzaal "Wijkersloot" organiseerde tafeltennisvereniging “Nieuwegein” voor de eerste keer een stratentoernooi. Het werd een gezellig en zeker geslaagd sportief initiatief, dat navolging verdient. Per ontmoeting werden er vier partijen gespeeld, drie enkelspelen en één dubbelspel.
In de finale stonden de Salamanderweide en de Hermelijnweide tegenover elkaar. Het team van de Hermelijnweide won met 3–1 van het team van de Harmonielaan, waarin de sterke Remco Verweij in vier games het enige tegenpunt scoorde tegen Jan van de Biezen. Tegen de Serenadelaan speelden de Hermelijnen gelijk, maar door een beter gamegemiddelde plaatsten laatstgenoemden zich voor de finale.
Na winst tegen de Orpheuslaan ondervond de Salamanderweide veel tegenstand van het team van de Wielewaal. De spannende strijd tussen Monique Parmentier van de Salamanders tegen Michel van Haaften van de Wielewaal gaf de doorslag. In vijf games won Monique deze set.
De finale tussen de Hermelijnweide en de Salamanderweide in een 2–2 eindstand, maar met een gamestand van 7–6 ging de overwinning naar het team van de Salamanderweide met Monique Parmentier, iniatiefnemer Harry Eleveld en Jan Verleun.

Naar inhoudsopgave


9 mei 2005
Danny Hendriks Clubkampioen 2005

Jan van Alphen en Leo van Dorp kampioenen in de andere groepen

Ook dit jaar stonden Henny van Horssen en Danny Hendriks in de finale van de Clubkampioenschappen in de A–groep. In de voorronden won Harry Eleveld van Rob Groenen, klopte Daam Hoogendijk en bleek met 3–2 de sterkste in zijn partij tegen teamgenoot Wim Kielen. Laatstgenoemde verloor van tweede team speler Daam Hoogendijk en won, evenals Daam, van Rob Groenen.
In de andere groep werd zware strijd geleverd. Na zwaar bevochten winst op Hans Miltenburg en Piet Verkaik moest Henny van Horssen spelen voor de eerste plek in de poule tegen Danny Hendriks. In een uiterst spannend gevecht zegevierde Henny met 3-2. Danny had inmiddels ook gewonnen van Piet Verkaik en Hans Miltenburg.
In de kruisfinales won Danny Hendriks van poulewinnaar Harry Eleveld en kon Daam Hoogendijk onvoldoende vat krijgen op het afwisselende spel van Henny van Horssen. Evenals vorig jaar stonden Henny en Danny tegenover elkaar in de finale. Met sterke blocs en uitstekende topspins eiste dit jaar Danny Hendriks met 11–5, 11–7 en na een flinke achterstand in de 3e game te hebben weggewerkt met 14–12 het clubkampioenschap van TTVN voor zich op.

In de B–groep ging het er nog spannender aan toe met als extra dimensie de confrontatie van Junioren uit de jeugdgroep en de terugkeer van na een jaar lang gezondheidsproblemen van Jan van Alphen en Jan Duijveman. Ook Peter van Rosmalen moet in dit rijtje worden genoemd. Hij had zich wel aangemeld, maar slaagde er niet in op tijd in “Wijkersloot” aanwezig te zijn. Het was een lust voor het oog om te zien hoe Jan Duijveman in de poule zijn partijen tegen de jeugdspelers Floor Jan van Schaik en Mick Hersevoort wist te winnen. Floor Jan versloeg met 3–1 teamgenoot Mick. In de 2e poule won Paul Oostveen na een knappe wedstrijd van Jan v.d. Biezen met 3–2. Paul won daarna ook van Teun Nonhof. Jan v.d. Biezen werd toch met zijn winst op de gepromoveerde Arie van Nieuwkerk en Teun eerste in deze poule. Arie won van Teun en tot veler verbazing wist Arie ook met 3–0 Paul te verslaan, zodat ook Arie mocht doorgaan naar de finalepoule. In de derde voorrondepoule had Jan van Alphen nog even moeite met Jan van Etten (3-2), maar zowel van Marek Bednarczyk als jeugdspeler Alex Witteman won Jan met 3-0. Marek had op zijn beurt Jan van Etten en Alex verslagen en laatstgenoemde Jan won van Alex.
De zes nummers 1 en 2 uit de voorronde gingen over naar de finale meerkamp met behoud van de reeds in de voorronde gewonnen partijen. Arie van Nieuwkerk wist zowel van Floor Jan, Marek ook nog van Jan Duif een game af te pikken en werd daarmee zesde in de B–groep, een heel knappe prestatie van een speler, die geen competitie meer speelt. Jan van de Biezen pakte een game tegen Floor Jan en eindigde op de 5e plek. Omdat Marek de eer aan Floor Jan moest laten, moest hij genoegen nemen met de 4e plaats. Floor Jan in zijn partij tegen Jan van Alphen kwam niet verder dan winst in één game. Het leek wel, of zij het al hadden begrepen, in de tweede ronde zou de beslissing moeten vallen. Het werd dan ook weer, je zou zeggen, een ouderwets gevecht tussen deze twee kemphanen, die van geen wijken wilden weten. Vol bewondering konden we van de kant kijken naar deze geweldig spannende en goede partij tafeltennis, die dan uiteindelijk door Jan Alf met 3–2 van Jan Duif werd gewonnen. Na zo’ n vervelend jaar voor beiden een uiterst knappe prestatie. Jan van Alphen dus na 2003 ook Clubkampioen in de B–groep in 2005.

Ook in de C–groep speelde een jeugdspeelster mee. Nancy Gerritse heeft de Junioren leeftijd bereikt, won in de voorronde vrij overtuigend en goed spelend van Arjan Oosthoek en nieuwkomer Stieneke van Stipthout, maar moest met 2–3 de eer van de overwinning laten aan de meer geroutineerde Rein Band, die ook van Arjan en Stieneke won. De enigszins ervaren Arjan klopte Stieneke. In de andere voorronde waren Natascha Klok en Leo van Dorp duidelijk de sterksten. Cor van Heezik won van Olaf van Stipthout en in het onderlinge duel in die voorronde versloeg Natascha met 3–1 Leo. In deze C–groep geen kruisfinales voor de nummers 1 en 2, maar een finale vierkamp. Met een minimale 3–2 nederlaag tegen Rein, maar nu een 3–0 overwinning op Natascha en Nancy werd Leo clubkampioen in de C–groep. Rein Band verloor wel met 3–1 van Natascha, maar werd door zijn winst op Leo toch nog tweede bij de C–groep. Natascha werd 3e en Nancy, die weer twee games tegen Rein afsnoepte, werd 4e in deze finale.

Zie ook: overzicht clubkampioenen

Naar inhoudsopgave


23 april 2005
Familietoernooi – leuk en erg gezellig!

Ze waren er! De opa’s, de moeders en vaders, de broers, de ooms en zelfs een suikeroom. Het leverde tien koppels op, die elkaar in drie groepen achter de tafel sportief bestreden, hier en daar zelfs van behoorlijk niveau. De koppels speelden drie partijtjes en twee extra dubbels. De extra dubbels gaven weinig verrassende resultaten te zien, hooguit wat na discussie van vader Kees en zoon Dennis, die waren gekoppeld aan het jongere broertje Jordy en dochter Nancy. Bart en vader Albert zorgden voor een hele spannende pot tegen Peter en suikeroom Fred, die met grote hilariteit door het koppel van Peter met onze ex-voorzitter Fred met een minimale 11–9 in de beslissende game werd gewonnen of bij elkaar werd gepraat.

De C–groep werd na spannend strijd gewonnen door Henno en zijn oom Ruud, vóór Anton met stiefpapa Willen Jan, die ook in drie games het koppel Jaap met moeder Joke wisten te kloppen. Anna en haar moeder konden een uurtje later nog worden ingevoegd in de B-groep, maar konden in deze poule “geen potten breken!”. De overwinning in deze groep ging naar Bart en vader Albert. Zij versloegen Romano met opa Hans na een 2–11 nederlaag in de 1e game met 13–11 in de 2e game en met 11-9 in de beslissende game. Als derde in deze groep kwam Nancy en haar broer Dennis uit de strijd, al hadden zij wel gewonnen in het dubbel van het koppel Romano.

De A-groep werd een prooi voor het koppel Peter en Fred. Zij moesten wel hun meerdere erkennen in het dubbel van het koppel Paul. In dit onderling gevecht gaven de singles dus de beslissing. Jordy en zijn vader Kees werden met heel krap verschil derde. Voor de drie winaars was er een flesje zoete wijn en een fraaie beker. De nummers twee en drie deelden een flinke reep chocola. Bovenal onderstreepte de gezellige sfeer samen met de oudere garde het plezier van toernooileiding, acteurs en toeschouwers. Een paar kanjeruurtjes bij TTVN!

Naar inhoudsopgave


17 april 2005
TTVN scoort 3 punten bij OTIO

Het mannenteam van TTVN heeft in Bunnik de voorjaarscompetitie afgesloten met een 7-3 nederlaag tegen het sterke OTIO. "We gaan voor drie punten" was de hoop en de doelstelling voor de mannen van Harry Eleveld in de laatste uitwedstrijd van de voorjaarscompetitie 2005 tegen het sterke OTIO in Bunnik. De doelstelling werd dan ook gemakkelijk waar gemaakt in een wedstrijd, waarin niets meer op het spel stond. Beide teams speelden ontspannen. Het sterke basisduo van Otio Pouw/van Dijk was niet te kloppen, ook in het dubbelspel niet door het Nieuwegeinse team. Zowel Henny van Horssen, Harry Eleveld en Wim Kielen pakten de drie punten in hun singles tegen invaller Levoye. Met 49 punten eindigde TTVN op de 3e plaats in hun groep achter UTTC 2 en Otio 1.

Naar inhoudsopgave


6 april 2005
TTVN speelt gelijk

In een uiterst spannend duel heeft het mannenteam van TTVN de thuiswedstrijd tegen ZTTV 2 uit Zeist met 5–5 gelijk gespeeld. Voor het spelen van de voorlaatste wedstrijd in de voorjaarscompetitie kreeg TTVN het 2e team van ZTTV op bezoek, waarvan in de eerste helft met 7–3 verloren werd. TTVN startte goed met overwinningen van Henny van Horssen en Harry Eleveld. Wim Kielen zag zijn eerste single verloren, maar het dubbel van Horssen/Eleveld vergrootte de voorsprong voor TTVN tot 3–1. De spanning bleef, want ZTTV vocht terug en trok de stand weer gelijk. Zes van de tien sets werden pas in de beslissende vijfde game beslist. Wim Kielen won eenmaal, Henny van Horssen bleef dit keer ook op één zege steken. Alleen Harry Eleveld boekte twee overwinningen in het enkelspel. Met de winst in het dubbelspel kwam de eindstand op 5–5. Met nog de uitwedstrijd tegen het sterke Otio in Bunnik te gaan heeft TTVN met 46 punten een fraaie 3e plaats in deze 2e klasse-poule bereikt.

Naar inhoudsopgave


29 maart 2005
Fikse nederlaag voor TTVN

Het mannenteam van TTVN leed afgelopen week een fikse nederlaag tegen koploper UTTC 2. In Utrecht had TTVN weinig in te brengen tegen kampioenskandidaat UTTC 2. Alleen Harry Eleveld wist één partij te winnen. Henny van Horssen en Wim Kielen kwamen niet tot winst, waardoor de uitslag 9–1 in het voordeel van UTTC eindigde. Met 41 punten staat TTVN in de 2e klas op een veilige 3e plaats achter UTTC 2 en Otio 1. Het 2e team won in woudenberg met 8–2 van Smash-W en staat nu met UTTC 3 ook op een 3e plaats in dezelfde klasse.

Naar inhoudsopgave


11 maart 2005
Succes voor TTVN in Maartensdijk

In Maartensdijk wonnen de mannen van TTVN met dubbel cijfers (10–0) van MTTV. In de eerste wedstrijd van deze voorjaarscompetitie moesten de mannen van TTVN nog duidelijk wennen aan het hogere niveau in de 2e klas. In de thuiswedstrijd werd toen met 5-5 gelijk gespeeld tegen MTTV. In de gezellige sportzaal van MTTV in Maartensdijk liep het deze week allemaal op rolletjes voor Harry Eleveld en zijn teamgenoten. Henny van Horssen schrok er zelfs van, toen hij zijn eerste game in zijn eerste set met 11–0 won. Hij verloor de 2e game, maar trok daarna de partij weer volledig naar zich toe. Ook Harry Eleveld zag de 1e game verloren gaan, maar was in de drie volgende games ongenaakbaar. Wim Kielen won zijn eerste single en de overwinning in het daaropvolgende dubbelspel was voor het TTVN-koppel van Horssen en Eleveld. Het verzet van de thuisploeg leek gebroken. Henny van Horssen won in drieën, Wim Kielen stootte vervolgens nog wel op flinke tegenstand, maar won in vijf games en Harry won daarna vrij gemakkelijk ook zijn tweede enkelspel. Ook de laatste drie singles waren voor de Nieuwegeiners, die zich voor het behoud van hun plaats in de 2e klas door deze 10– 0 overwinning met nog de wedstrijden tegen de koplopers UTTC en Otio in het verschiet zonder overmoedig te worden toch wel in veilige haven loodsten.

Naar inhoudsopgave


3 maart 2005
TTVN blijft op koers

In de strijd om het behoud van een plaats in de 2e klasse heeft TTVN een nuttige 7-3 overwinning geboekt in de thuiswedstrijd tegen Effect. Op verzoek van Effect werd afgelopen week reeds de later geplande competitiewedstrijd bij TTVN gespeeld. Henny van Horssen en Harry Eleveld wonnen de eerste enkels, waarna Wim Kielen zijn enkel met minimaal verschil verloren zag gaan. Van Horssen en Eleveld wonnen vervolgens het dubbel. Harry Eleveld wist zijn tweede single niet naar zich toe te trekken, Henny van Horssen won wel daarna vrij gemakkelijk zijn tweede enkel, maar pechvogel Wim Kielen verloor de zevende partij in vijf games, waarmee de TTVN–ers een kleine 4-3 voorsprong hadden genomen. De laatste drie sets werden allen door de TTVN- spelers gewonnen, zodat de uitslag op 7–3 in het voordeel van de Nieuwegeiners kwam en TTVN weer 7 punten kon toevoegen aan hun totaal en op 30 punten is gekomen, voorlopig met nog vier wedstrijden te gaan een redelijk aantal punten om de veroverde plaats in de 2e klasse te behouden.

Naar inhoudsopgave


25 februari 2005
TTVN–jeugd wint clinic op Papendal

In het najaar 2004 hebben ook vele tafeltennisvereniging deelgenomen aan de grote Clubactie. Ook de jeugd van tafeltennisvereniging heeft actief aan de verkoop van de loten deelgenomen en wist zo het geld bijeen te vergaren voor de aanschaf van een prachtige tafeltennisrobot, waarvan nu bij trainingen veel gebruik gemaakt wordt. Voor de beste lotenverkopers werd door de grote Clubactie een extra prijs ingesteld voor een beperkt aantal clubs. De vijf beste lotenverkopers van TTVN wonnen een van deze extra prijzen en zo namen Amber van Dorp, Peter Marijn, Stan Eleveld, Henno Frericks en Jaap Rutten deel aan een tafeltennisclinic op sportcentrum Papendal onder leiding van bondscoach Danny Heister en de leden van de selectie voor het Nederlandse team.

Naar inhoudsopgave


24 februari 2005
TTVN speelt gelijk

In sportzaal “Wijkersloot” speelde TTVN gelijk tegen OTIO uit Bunnik. In het streven naar behoud van de plaats in de 2e klasse ontving TTVN afgelopen week het eerste team uit Bunnik. OTIO trad aan met een reserve speler, waarvan TTVN gretig kon profiteren. Een weer fitte Henny van Horssen won de eerste partij tegen deze invaller, waarna Harry Eleveld tegen de nog altijd sterke routinier Henny Pouw zijn enkelspel verloren zag gaan. Omdat de derde man van Otio wat verlaat was, speelde Wim Kielen vervolgens zijn eerste single tegen de invaller en bracht TTVN op 2–1 voorsprong. TTVN hoopte op winst in het dubbelspel, maar Henny van Horssen en Harry Eleveld misten te veel de goed geplaatste ballen van hun tegenstanders en verloren de dubbel. Henny van Horssen won in een sterke set van de inmiddels gearriveerde derde man van OTIO van Dijk en ook Harry Eleveld wist zijn enkelspel van de zeker niet zwakke invaller bij OTIO te winnen. In vijf games moest Wim Kielen vervolgens capituleren tegen Henny Pouw. Harry Eleveld won zijn laatste enkelspel enkelspel, maar ook Henny van Horssen moest zijn meerdere erkennen in kopman Henny Pouw van Otio, die dus ongeslagen bleef.
Halverwege de competitie heeft TTVN nu 23 punten gescoord na vijf wedstrijden en heeft daarmee de vierde plaats bereikt in hun poule, een goede uitgangspositie om zich in de 2e klasse te handhaven, al is het zeker nog niet een gelopen zaak.

Naar inhoudsopgave


19 februari 2005
TTVN verliest in Zeist

In Zeist leed het mannenteam van TTVN afgelopen week een teleurstellende 7–3 nederlaag tegen de reserves van ZTTV. Terwijl het tweede team van TTVN, eveneens uitkomend in de 2e klas, een knappe 8–2 overwinning boekte in de uitgestelde wedstrijd tegen UTTC 3 en in Wijk bij Duurstede erin slaagde met 6–4 te winnen van Effect 2, leed het eerste mannenteam in Zeist een teleurstellende 7–3 nederlaag tegen ZTTV 2. Gezien de uitslagen mag deze uitslag zeker wel enigszins geflatteerd worden genoemd voor gastheren. Zo verloor Wim Kielen voor TTVN zijn drie enkelspelen maar twee ervan werden op game–point in de vijfde game beslist. Harry Eleveld en niet geheel fitte Henny van Horssen wonnen beiden van de Engelsman Whitbread. Harry Eleveld en Wim Kielen sleepten samen in het dubbelspel het derde punt voor TTVN binnen, maar daar bleef het voor de Nieuwegeiners bij.

Naar inhoudsopgave


13 februari 2005
Bart wint in Nijmegen

Zaterdag, 12 februari is weer het jaarlijkse C-Ranglijst toernooi gespeeld in Nijmegen. Het toernooi waar bijna 900 spelers aan deelnemen was weer perfect georganiseerd. Alle wedstrijden tot aan de finale begonnen op tijd. Vooral dat laatste was fijn omdat Bart een finale moest spelen.

Peter speelde in zijn tweede ranglijst toernooi goed. Zijn eerste wedstrijd werd gelijk al een gevecht. Na een 1-0 voorsprong en 1-2 achterstand wist hij zich terug te knokken maar moest in de vijfde game toch de winst aan zijn tegenstander laten. Vervolgens wist hij de winnen van jongens van de Toekomst en Tanaka. Vooral van de laatste was knap omdat deze speler tot in de halve finale van het hoofdtoernooi wist door te dringen. Ondanks het verlies van de eerste wedstrijd, werd hij toch eerste in zijn poule. In eerste afvalronde wist hij ondanks redelijk spel niet te winnen van een Stiphout speler. Voor Peter begon het lange wachten op Bart…

Bart begon het toernooi wisselend. In beide poule wedstrijden wist hij met 2-0 voor te komen maar kon desondanks de wedstrijden niet in winst omzetten. Een derde plaats in een gemiddeld vrij zware poule en een plaats in de troostronde was het gevolg. Hier begon de zegereeks. Het begon met twee simpele zeges. Maar naarmate de tijd en het toernooi vorderde werden de tegenstanders moeilijker. Spelers van Entac, Bit.nl, en SVO werden aan de zegekar gebonden. In de halve finale trof Bart een speler van JCV die landelijk B speelde. Bart begon weer uitstekend en won de eerste game door met veel tempo-wisselingen te spelen. Tevens kon de tegenstander slecht omgaan met tempo-services op zijn dode hoek. Na verlies in de tweede game kon Bart weer het spel uit de eerste game oppakken. De derde en vierde game werden met een uiterst miniem verschil gewonnen. Een halve finale dus van uitstekend niveau. Vervolgens wachtte de finale tegen een speler van Flits. Deze speler was van een iets minder niveau dan de vorige. Bart begon zoals alle wedstrijden weer uiterst sterk waardoor de tegenstander al na enkele punten de wedstrijd mentaal had verloren. Bart moest nog wel een game afstaan maar kwam absoluut niet in de problemen. Een knappe eerste plaats dus.

Jordy moest zondag uitkomen in zijn eerste B-Ranglijst toernooi. Jordy is onze enige speler met een B-licentie. Met Wim Fassotte aan de kant speelde Jordy een uitstekend toernooi. Jordy was zaterdag terug gekomen van vakantie en had dus al geruime tijd geen batje meer aangeraakt. Na één winstwedstrijd in de poule ging hij als derde door naar de troostronde. Hier won hij de eerste wedstrijd met buitengewoon goed spel. Dit kon hij echter niet doorzetten in de tweede ronde. Na verlies kon hij met Wim de terugtocht aanvangen.

Naar inhoudsopgave


9 februari 2005
Nieuwegein verrast door besluit De Baten

Door Ingrid van Amelsfort

NIEUWEGEIN-De gemeente Nieuwegein is verrast door de ontwikkelingen rond de herbouw van het zalencentrum De Baten. Het bestuur van stichting De Baten heeft de sporthal uit de nieuwbouwplannen geschrapt. Ze wil er een apart project van maken.

De gemeente Nieuwegein is een potentiële huurder van de sporthal en voelt zich volgens woordvoerder Elberse enigszins gepasseerd. In een eerder stadium was er immers al eens sprake van een "losse" sporthal. De gemeente was bereid om te onderzoeken wat de mogelijkheden waren van zo’n aparte accommodatie, maar in november vorig jaar zag De Baten van dit plan af. Daarop richtten burgemeester en wethouders zich weer op de sporthal als onderdeel van het zalencomplex, dat in 2002 door een brand is verwoest. Het bestuur van Stichting De Baten kondigde eerder deze week echter aan dat de nieuwbouw wat hen betreft toch verder gaat zonder sportaccommodatie. Bestuursleden Van Elzakker en Van Anraad presenteerden afgelopen maandag de nieuwe plannen. De sporthal, nu weer los, staat in een park rechttegenover het braakliggende terrein waar De Nieuwe Baten moet verrijzen.

Eerste paal
De stichting wil namelijk in 2006 de eerste paal slaan van het zalencomplex. Tot nu toe lagen de plannen volgens het stichtingsbestuur stil, omdat onduidelijk was wat de gemeente wilde. Van Elzakker en Van Anraad wilden de hal alleen bouwen als de gemeente de sportaccommodatie voor een aantal jaren huurt. Toen duidelijkheid uitbleef, besloot De Baten de sporthal uit de nieuwbouwplannen te schrappen en er een apart project van te maken. De gemeente Nieuwegein wil deze week het bestuur van De Baten om opheldering vragen. Het is volgens gemeentewoordvoerder Elberse onduidelijk hoe het zo heeft kunnen lopen.

Naar inhoudsopgave


8 februari 2005
De Baten verder zonder sporthal

Door Ingrid van Amelsfort

NIEUWEGEIN-Stichting De Baten schrapt de sporthal uit het ontwerp voor de herbouw van het afgebrande zalencomplex. De nieuwbouw kan daardoor eerder worden gerealiseerd. Dat is de inzet van bestuursleden Van Anraad en Van Elzakker van stichting De Baten. Het bestuur maakt van de aanleg van een sportaccommodatie een apart project. Nu de angel uit het plan is gehaald, verwacht stichting De Baten dat in 2006 de eerste paal van De Nieuwe Baten de grond in kan.

Een sporthal vormde lange tijd een integraal onderdeel van het ontwerp voor deze nieuwbouw. Maar het bestuur kreeg geen duidelijkheid van de gemeente of die de nieuwe sporthal voor langere tijd wilde huren. Van Anraad: "Stel dat we de hal zouden bouwen en de gemeente haakt af. Dan zit je opgescheept met een zaal, die je verder nergens voor kunt gebruiken. Dat risico wilden we niet lopen."

Zolang die onzekerheid bleef, kon het bestuur niet verder met De Baten. Tegelijkertijd zitten allerlei maatschappelijke voorzieningen te springen om ruimte, merken Van Anraad en Van Elzakker. Zoals een logeerhuis voor gehandicapte kinderen. "We vonden het niet verantwoord nog langer te wachten. We willen snel aan de slag." zegt Van Anraad.

Het bestuur schrapt de sporthal nu uit de plannen voor De Nieuwe Baten. Vorige week vrijdag diende De Baten een voorstel in bij het college voor een losse sporthal in het park langs de Nedereindseweg en de Heemraadsweide. Recht tegenover het braakliggende terrein waar de nieuwbouw van De Baten moet komen. Alexandra Dietzsch Architectuur uit Vianen maakte een ontwerp. In het park liggen al twee scholen, een skatebaan en een basketbalveld. Het ontwerp gaat uit van een hal van elf meter hoog. Aan de kant van de scholen komt een lage aanbouw met ruimte voor kleedkamers, douches en andere voorzieningen. De muur wordt aan die kant versierd met gevelplaten in diverse kleuren.

Hoeveel kans van slagen het voorstel voor de losse sportzaal heeft, durven Van Anraad en Van Elzakker niet te zeggen. De grond is niet van De Baten. De stichting zal met de gemeente moeten onderhandelen over een grondprijs en een wijziging van het bestemmingsplan van het park. Daarnaast blijft de vraag voor het stichtingsbestuur bestaan, of de gemeente de hal voor langere tijd wil huren.

Van Elzakker toont zich echter hoopvol: "We verwachten dat de scholen er blij mee zijn. Met de komst van de sporthal hoeven leerlingen geen drukke straten meer over te steken of naar de andere kant van Nieuwegein te reizen voor een gymles. De losse hal is bovendien groter dan de ruimte die we hadden ingetekend in het nieuwe complex van De Baten. Dus we denken dat sportverenigingen ook tevreden zijn."

Bij de gemeente Nieuwegein was gisteren niemand beschikbaar om te reageren.

Naar inhoudsopgave


3 februari 2005
Paul ongeslagen op Domstadtoernooi

Zondag 31 januari werd bij UTTC weer het jaarlijkse Domstadtoernooi gespeeld. Ook dit jaar werd het weer uitstekend georganiseerd voor twee voormalige jeugdleden van UTTC. Acht TTVN-ers vertrokken rond half tien met de fiets naar Utrecht. Na een uitputtende rit van ruim 15 minuten konden we de fietsen veilig in de fietskooi opbergen. Een wat betere situatie dan bij ons.
Het toernooi werd gespeeld in 10-kampen in 6 verschillende poules. Dat betekent dus 9 wedstrijden spelen, een hele kluif. Op verzoek van Wim K. werd Bart ingedeeld in het hoogste categorie. Hij speelde goede wedstrijden en verdiende een matchpoint tegen de latere winnaar Robin Mars, maar kon ze niet verzilveren. Ondanks winstkansen in drie andere partijen, kon Bart niet tot winst komen. Robin won finale overigens tegen Michel Langerak. Beide spelers zijn in het verleden ook voor TTVN uitgekomen.
In poule 2 speelde Yorick tegen SVO-ers en Woerdenaars. Hij won er twee van de vijf SVO-ers en één van de drie Woerden. Ondanks dat de uitslagen anders doen vermoeden, speelde Yorick uitstekende wedstrijden. In de derde poule speelden Peter en Alex. Peter speelde een uitstekend toernooi en won maar liefst 6 van de 9 wedstrijden. Hierdoor werd hij derde. Helaas net naast de prijzen. Alex won in dezelfde poule 2 wedstrijden. Een prima resultaat omdat de meeste spelers hoger speelden dan hij.
Paul speelde in de vierde poule en was daar veruit de beste. Buiten twee spelers van Hoogland had hij niet veel moeite met zijn tegenspelers. Hij won alle 9 wedstrijden. Vooral nu zijn topspin wat vaster is, wordt het moeilijk winnen van Paul. De volgende poule speelden Anna en Dennis. Anna won met haar contra spel twee wedstrijden. Dennis kon niet tot winst komen. Hij speelde wel aardig maar laat zich op beslissende momenten steeds de kaas van het brood eten. Tenslotte speelde Bob in poule 6. In de eerste wedstrijd begon hij niet scherp genoeg. Het verlies tegen Charlotte van der Hoven kostte hem uiteindelijk de eerste prijs. Bob herstelde knap en won vervolgens 7 van de overige 8 wedstrijden. Hierdoor werd hij tweede achter Charlotte. Een uitstekende prestatie.
Om precies 6 uur werden de prijzen uitgereikt en kon er door de regen weer naar huis worden gefietst.

Naar inhoudsopgave


2 februari 2005
TTVN lijdt eerste nederlaag

Tegen het sterke 2e klas team UTTC 2 leden de mannen van TTVN hun eerste nederlaag met 7-3 van dit seizoen. Na 10 wedstrijden in dit wedstrijdseizoen 2004 / 2005 met de promotie van de 3e klas naar de 2e klasse, leed het 1e mannenteam van TTVN hun eerste nederlaag in de thuiswedstrijd tegen UTTC 2 uit Utrecht. UTTC 2 was duidelijk sterker. Henny van Horssen had in de eerste set nog wel kansen maar uiteindelijk ging het winstpunt met 9-11 in de vijfde en beslissende game naar Utrecht. Het werd 0-4 in het voordeel van de gasten, omdat Harry Eleveld en Wim Kielen hun enkelspelen met ruime cijfers verloren en ook in het dubbelspel was het TTVN-koppel van Horssen/Eleveld niet opgewassen tegen de utrechtse sportvrienden. Harry Eleveld maakte daarna het eerste punt voor TTVN maar ook de daarop volgende singles waren voor UTTC. Harry Eleveld scoorde het tweede punt voor TTVN, Wim Kielen verloor zijn derde enkel. In een spannende slotpartij haalde Henny van Horssen het derde punt voor TTVN binnen.

Naar inhoudsopgave


30 januari 2005
TTVN wint bij Effect

In Wijk bij Duurstede wist het hoogste mannenteam van TTVN met 7–3 te winnen van Effect. Met de doelstelling “We moeten voor minimaal een gelijk spel gaan!” vertrok het eerste team van TTVN naar Wijk bij Duurstede om de strijd aan te binden met het basisteam van Effect. De doelstelling werd op klare wijze door de TTVN–ers overtroffen.
Henny van Horssen won de eerste single en Harry Eleveld zorgde voor een 2–0 voorsprong. Tegen de sterkste Effect–speler Loeffen verloor Wim Kielen in vier games. In het dubbelspel ging het in de eerste games er uiterst spannend aan toe maar met tweemaal een nipte 10–12 wonnen Harry Eleveld en Henny van Horssen zowel de eerste als de tweede game. In de derde game scoorden de Nieuwegeinse combinatie het derde punt voor TTVN. Ook de volgende drie enkelspelen waren voor de TTVN–spelers. Pas in de zevende en achtste pakten de gastheren twee punten maar in de slotpartij scoorde Harry Eleveld na verlies in de eerste twee games het zevende punt voor TTVN.
In dezelfde klasse moest het eveneens gepromoveerde reserve team van TTVN in Spakenburg aantreden tegen het sterke vrij onverwachts uit de 1e klas gedegradeerde Bunshot 1, dat met hun basisteam achter de tafel kwam. Met 8–2 kregen de Nieuwegeiners klop. Alleen Danny Hendriks en Daam Hoogendijk konden voor TTVN een tegenpunt scoren, terwijl Remco Verweij met lege handen bleef.

Naar inhoudsopgave


26 januari 2005
Geen uitschieters op de 3e Mini-meerkamp

Zondag 23 januari trokken we met vijf jeugdleden naar VTV in Zuid Nieuwegein voor de 3e Mini-meerkamp. De inschrijving was dit keer gering, slechts 23 jongens en meisjes namen deel. In groep 4 was Amy ingedeeld. Zij eindigde direct achter de koplopers op de 3e plek. In groep 3 speelden Fé en Shannon gezusterlijk met elkaar. Gezelligheid uiteraard troef, hetgeen Fé de derde plaats opleverde, terwijl Shannon netjes achter Fé vierde werd. Omdat zij in de vorige minimeerkamp met een 2e prijs was gaan strijken speelde Vera nu in groep 2, een poule die sterker was. Vera werd nu laatste. In groep 1 hadden we Matthijs. Zou hij zich dan nu in de prijzen kunnen spelen? Het lukte bijna! Hij veroverde dit keer de bronzen stek.

Naar inhoudsopgave


18 januari 2005
TTVN begint met een gelijkspel tegen MTTV

In de openingswedstrijd van de voorjaarscompetitie speelde het mannenteam van TTVN moeizaam gelijk tegen mede promovendus MTTV 1 uit Maartensdijk. TTVN startte thuis in “Wijkersloot” voortvarend. Henny van Horssen en Harry Eleveld wonnen overtuigend de eerste twee enkelspelen. Ook Wim Kielen won zijn eerste twee games, liet de derde game met 10 – 12 uit zijn handen glippen en kon daarna het verdedigende spel van Aad Burgwal van MTTC onvoldoende ontregelen. Het in de 3e klas zo zeker spelend dubbel van Horssen / Eleveld verloor het dubbelspel en ook na een moeizame gelijk opgaande strijd moesten zij beiden de volgende enkelspelen in vijf games aan hun gasten uit Maartensdijk laten. Ook de zevende partij werd door Wim Kielen verloren (2-5). Na deze set kwam dan eindelijk het herstel van Nieuwegeinse kant. Achtereenvolgens wonnen Eleveld, Kielen en in de slotpartij van Horssen hun enkelspelen, waardoor de eindstand op 5-5 kwam.

Naar inhoudsopgave


16 januari 2005
Acht Tafeltennis SUPERSTARS bij TTVN

Afgelopen zaterdag 15 januari, vond in het huidige jeugdhonk van Tafeltennisvereniging “Nieuwegein”, gymnastiekzaal “De Driehoek”, weer een examenronde plaats voor het behalen van de verschillende diplomasterren voor het tafeltennis SUPERSTAR-vaardigheidsprogramma. Zowel theoretisch als aan de tafeltennistafel moesten de kinderen in aanwezigheid van hun ouders hun respectievelijke kennis en vaardigheid tonen. Het eerste diploma STER 1 werd behaald door Henno Frericks, maar hij ging ook op voor zijn Ster 2. Ook dit diploma kon de voorzitter van TTVN, Harry Eleveld, aan hem uitreiken. Naast Henno reikte hij dit tweede diploma uit aan Fé van Dongen, Amy Mahulete en Matthijs Marijn. Omdat zij zich niet helemaal fit voelde, kon Shannon de Roos als kandidaat voor dit tweede diploma niet aanwezig zijn. Zij krijgt de komende week na een training de gelegenheid het begeerde diploma alsnog te behalen. Het derde vaardigheidsdiploma STER 3 behaalden Vera Houtzager en ook weer Matthijs Marijn. Het einddiploma STER 4 van dit tafeltennisvaardigheidsprogramma behaalden Marloes ter Brake, Ewa Bednarczyk, Amber van Dorp, Hanneke Hengeveld, Bob Heutink, Jaap Rutten, Mark van Zessen en de talentvolle Matthijs Marijn. Matthijs was al in de starterscompetitie in het afgelopen najaar ongeslagen gebleven, slaat in komende voorjaarscompetitie de 6e klas over en start meteen in de 5e klas. Op deze zaterdagmorgen nam hij maar liefst drie diploma’s mee naar huis.
We bedanken de ouders voor hun aanwezigheid, hun meeleven met hun kinderen, Het was een bijzonder gezellige happening. Dank natuurlijk ook aan Wim K. en Dennis voor hun practische hulp en Marek en John, die de theorie examen van de kids van Ster 3 en 4 hebben nagekeken, waardoor het programma vlot kon worden afgewerkt.
Met het slagen van deze acht Superstars is er weer ruimte vrij gekomen in de beginnersgroep Jongens en meisjes vanaf ca. 8 jaar kunnen zich aanmelden voor de beginnerscursus tafeltennis bij Wim Fassotte, telefoon 6039773.

Naar inhoudsopgave


9 januari 2005
Geslaagd Kinder Tafeltennis Feest bij TTVN

Op zaterdag 8 januari 2005 j. l. werd in de sportzaal “De Driehoek” door Tafeltennisvereniging “Nieuwegein” wederom een geslaagd Kinder Tafeltennis Feest gehouden. Was het ‘s morgens de beurt aan de meisjes en jongens van groep 6 van de basisscholen uit Nieuwegein-Noord, ’' middags stroomde de sportzaal vol met de leerlingen uit groep 7 met hun ouders en andere familieleden.
Het evenement bestond uit twee delen. Na de ontvangst kwamen de kinderen achter de groene tafels in actie in een zestal leuke spelvormen. In de pauze speelden Bart en Remco van TTVN een wedstrijd als demonstratie, die ’s morgens gewonnen werd door Bart maar in de middag een prooi werd voor Remco. Daarna speelden de meisjes en de jongens in de groepen, waarin zij waren ingedeeld, hun eigen wedstrijden in twee games.
De hoogste score met 17 punten in het Job’s Bordspel behaalde de kleine Ewa Bednarczyk uit groep 6 van de Montessorieschool “De Vleugel”. De hoogst mogelijk score, 15 punten, in het Hoepelspel boekte ook een meisje, maar dan uit groep 7, Shannon de Roos van de “Prinses Margrietschool” .14 van de 15 te behalen punten bij het muismatjesspel pakten Bas van Midde van de “Koningin Julianaschool”, Jay Siebelink van “De Meander” en Davie van Hattum als gastspeler voor de “Prinses Margietschool”. Bij het bij de kinderen zeer populaire bekerspel sloegen Jaime Rijk van “De Toonladder” en Henno Frericks van “De Vleugel” 14 van de 15 bekers van tafel. Ook bij de Schijven was Ewa Bednarczyk van “De Vleugel” met een score van 15 punten de beste en bij het rallyspelen haalden zelfs zeven meisjes en jongens de maximale score van 10 punten.
Bij het spelen van de echte partijtjes in de meerkampjes werd er zeker bij de jongens van groep 7 zo hier en daar leuk en goed tafeltennis gespeeld en ging het er dan ook spannend aan toe. Niet zomaar nodigde de jeugdleiding de jongelui uit om de komende weken lid te worden van TTVN, dat graag een nieuw starters groep wil formeren.

Voor alle deelnemers was een prijsje beschikbaar en de besten kregen daarnaast een herinneringsstandaard. Het meest succesvol bij de meisjes groep 6 was de al eerder genoemde Ewa Bednarczyk, die ook de hoogst score (82 punten) van de dag boekte. Malon Wong van “De Meander” was de prima donna bij de meisjes groep 7. De Jongens groep 6 was voor Timo Arnold Bik van “De Veldrakker” en Henno Frericks van “De Vleugel” won de jongens groep 7.
Om de meisjes en de jongens zo een laatste leuke en sportieve dag van de kerstvakantie te bieden was TTVN er in geslaagd een groot aantal leden bereid te vinden deze zaterdag in de organisatie of als spelleider op te treden. De zaal was feestelijk versierd en op een TV–scherm was de alom bekende tafeltennisshow van de bekende Franse matadoren Purkart en Secretin te zien.

Naar inhoudsopgave


2000 | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | Archief